Huiskringen

Als kerk geloven we sterk in de kracht van onderlinge relaties. De connect groepen sluiten aan bij het thema waar we als kerk aan bouwen: God Koninkrijk zichtbaar maken. Voel je vrij om rond te kijken op deze website en sluit je ook aan bij een connect groep.

Open connect groep

 Leer ons kennen

Heel erg leuk dat je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen van Het Kruispunt. Tijdens deze open connect avonden zullen Peter Sarneel en Ton Heemskerk je meenemen in de geschiedenis, DNA en visie van deze kerk. Er zullen mogelijkheden zijn om vragen te stellen. Op de laatste avond gaan we samen met jou kijken wat je misschien wil betekenen in onze kerk als je vriend of lid wil worden van Het Kruispunt. We nemen ook de tijd om je in een connect groep te verbinden waar jij past als je hier behoefte naar hebt.

 

Aanmelden kan via: secetariaat@tkruispunt.nl

KYLO connect groep

 ‘Keep Your love on.’ (Hoe houd ik mijn liefde brandend?)

In deze connect groep leer je ontdekken hoe je uit ongezonde relaties en ongezonde manieren van communiceren kan stappen en kan groeien in gezonde communicatie. Het helpt je om je oude “gereedschappen” die als mens gevormd zijn door angst te vervangen voor “gereedschappen” van liefde. Deze connect groep gaat je helpen om (nog) meer te leven en te reageren vanuit volwassen liefde. Zodat je stevige relaties ontwikkelt om je heen en ook je eigen grenzen daarin weet te hanteren.

 

Aanmelden kan via: secetariaat@tkruispunt.nl
(Eenmalige kosten: 15 euro p.p.)

Kingdom connect groep

 Hoe leef je vanuit de hemel?

In deze huiselijke groep leer je de bouwstenen van de kerk kennen en deze ook in de praktijk toe te passen. Je leert een bijbels fundament kennen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met Gods Koninkrijk. Voor het jaar 2018-2019 zullen de volgende bouwstenen naar voren komen:

1. Gericht zijn op Gods aanwezigheid.

2. Gods Woord transformeert.

3. God spreekt nog steeds.

4. Een Vader die vrijgevig is.

5. Gezonde familie creëren.

 

Aanmelden kan via: ton.heemskerk@tkruispunt.nl
(Eenmalige kosten: 15 euro p.p.)

Wat geloven we?

ELKE ZONDAG EEN CELEBRATION OM 10 UUR