Waar staan we voor?

Onze visie is om een gepassioneerde familie te zijn die eer en aanbidding brengt aan God de Vader, Jezus Christus en de Heilige Geest. Een familie die leeft vanuit de hemel in Gods aanwezigheid. Vanuit eer en verbondenheid willen wij met elkaar de cultuur veranderen zodat Gods Koninkrijk nog meer zichtbaar wordt in Katwijk en ver daar buiten.

Vangt op

Of je nu voor het eerst in ’t Kruispunt komt of al langere tijd, er zijn verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten bij een huiskring. Vanaf 2019 is er een bouwstenengroep waarin je de 5 bouwstenen gaat leren praktiseren. Ook is er een ‘Keep Your Love On’-groep van Danny Silk uit Redding CA. Daarin leer je je grenzen aan te geven, te ontdekken wat anderen nodig hebben en bovenal om altijd je liefde ‘aan’ te houden. Verder kun je je aanmelden voor een infohuisgroep waarin je de geschiedenis, DNA en visie van ’t Kruispunt zal ontdekken.

Als gelovigen worden we ook wel discipelen genoemd in de Bijbel. Dit betekent dat we discipline mogen ontwikkelen om meer van Jezus te leren. Je wilt bijvoorbeeld zo graag de stem van God verstaan, of weten hoe je voor iemand bidt. Of je wil bijvoorbeeld de Bijbel beter leren begrijpen. Kortom, training zorgt ervoor dat je ergens vertrouwen en plezier in te krijgt. In deze kerk zullen er altijd mogelijkheden zijn om getraind te worden in de sfeer van invloed die jij draagt.

Traint

Zendt uit

Het doel van onze kerk is dat we de maatschappij ingezonden worden om op allerlei creatieve manieren Gods Koninkrijk te brengen, hetzij in bedrijfsleven, op school, thuis, in de politiek, gezondheidszorg, entertainment of de kerk. We dromen er van dat iedere christen zich op zijn of haar plek gezonden voelt en daarmee Jezus mag vertegenwoordigen.

Wat geloven we?

ELKE ZONDAG EEN CELEBRATION OM 10 UUR